top of page

Raadplegingen

Locaties

Medisch Centrum Zelzate | Suikerkaai 2 | 9060 Zelzate

AZ Maria Middelares | Buitenring-Sint-Denijs 30 | 9000 Gent

Medisch Centrum De Dreef | Kasteeldreef 3 | 9270 Laarne

AZ Sint-Vincentius | Schutterijstraat 34, 9800 Deinze

U kunt zelf een afspraak boeken, maar er wordt steeds een verwijzing door uw huisarts of een arts-specialist gevraagd.

AZ Maria Middelares en het Medisch centrum De Dreef zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Medisch Centrum Zelzate is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Overzicht raadplegingen:

dagen en locaties 

Voormiddag

Maandag

Dinsdag 

Woensdag

AZ Maria Middelares Gent om de twee weken

Geconventioneerd

Namiddag

St Vincentius Deinze om de twee weken

Gedeeltelijk

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Medisch Centrum Zelzate

Volledig

AZ Maria Middelares Gent 

AZ Maria Middelares Gent 

Gedeeltelijk

Gedeeltelijk

Medisch centrum de dreef Laarne

Conventie status

Ik ben partieel geconventioneerd. Dit betekent dat er op bepaalde (niet-geconventioneerde) raadplegingen een extra vergoeding (supplement) wordt gevraagd. Hieronder vindt u een overzicht. Meer informatie over conventiestatus leest u hier (AZ Maria Middelares Gent).

Giorgio_pattern-05.png

Nederlandse patiënten:
een hart voor Zeeuws-Vlaanderen

Ik heb ruim 14 jaar in Zeeuws-Vlaanderen gewerkt en dus een band opgebouwd met de verwijzers (huisartsen, neurologen, orthopeden, fysiotherapeuten, e.a.) maar vooral met de Zeeuwse patiënten zelf. Zeeuws-Vlaamse patiënten kunnen makkelijk terecht op de polikliniek te Zelzate (ongeveer 10 minuten rijden vanuit Terneuzen; 20 minuten vanuit Hulst en 30 minuten vanuit Oostburg).

 

De grote zorgverzekeraars vergoeden een consultatie in België altijd. Wanneer een operatie noodzakelijk is, zal vaak een machtiging moeten gevraagd worden aan de zorgverzekeraar. Dit doen wij samen met u. Wanneer u telefonisch of elektronisch een afspraak inboekt, vermeldt dan steeds bij welke zorgverzekeraar u aangesloten bent. De Nederlandse patiënten worden altijd in het Maria Middelares ziekenhuis te Gent geopereerd. 

Klik op de naam van uw zorgverzekeraar om te landen op het deel van de website van deze zorgverzekeraar met betrekking tot zorg in het buitenland: Zilveren Kruis - AchmeaCZIZZ-VGZ, Menzis. Alle grote zorgverzekeraars hebben trouwens contract met AZ Maria Middelares Gent.

 

Een afspraak boeken kan makkelijk via het onderstaande formulier, of door te mailen naar secretariaat@dokterhallaert.be. U kunt ook telefonisch contact nemen via 0032 456 81 82 06 maar enkel op volgende dagen en uren:

- dinsdag van 18u tot 20u

- donderdag van 18u tot 20u

- zaterdag van 10u tot 12u

dokter giorgio hallaert - top neurochirurg - neuro-oncologie specialist 3.jpeg

Operaties 

Alle hersenoperaties gaan door in het AZ Maria Middelares Gent. Dit moderne ziekenhuis beschikt niet alleen over alle geavanceerde en state-of-the-art apparatuur, maar vooral ook over gedreven en betrokken artsen, verpleegkundigen en medewerkers. Zonder een toegewijd team is chirurgie eenvoudigweg niet mogelijk, en al zeker geen hersenchirurgie of spinale chirurgie.

Spinale operaties gaan in hoofdzaak door in AZ Maria Middelares en soms in het AZ Sint Vincentius te Deinze. Nederlandse patiënten worden enkel in Gent geopereerd.

Giorgio_pattern-02.png

Afspraak maken

Ik wens een afspraak te maken in:

Uw mail is succesvol verstuurd. U krijgt zodadelijk een bevestigingsmail in uw mailbox.

bottom of page